Stimați colegi,

În numele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România – SNRIR, este o mare plăcere să vă invităm să participați la “A 11-a Conferință a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România – Brașov 2022”, manifestare care se va desfășura în perioada 15-17 aprilie 2022, la Hotel Alpin, Poiana Brașov.

Evenimentul este creditat cu 18 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Si anul acesta, acest eveniment, care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul neuroradiologiei și radiologiei intervenționale, continuă să pună accent pe activitățile de formare ale tinerilor profesioniști.

Evenimentul hibrid ne permite ca participanții care doresc să fie prezenți fizic, în limita regulamentului impus de Ministerul Sănătății, să fie prezenți în Poiana Brașov, iar ceilalți au posibilitatea de a urmări evenimentul live, pe o platformă digitală.

De asemenea ne bucurăm să vă anunțăm că Starea de Alertă pe teritoriul României nu a fost prelungită, iar organizarea de evenimente nu mai este restricționată din punct de vedere al numărului de persoane prezente fizic la fața locului. Totodată a fost eliminată și obligativitatea prezentării unui certificat verde ca măsură de prevenție!

Evenimentul va rămâne în format hibrid, însă vom suplimenta numarul de locuri la 200 de participați fizic! Dacă v-ați înregistrat cu prezență online, diferența de taxă, se poate achita la secretariatul conferinței odată cu ridicarea badge-ului de participare și a mapei de congres!

Lucrările vor fi susținute de personalități din România, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, într-un cadru cât mai relaxat și entuziast.

Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultimă generație ale companiilor de vârf în domeniu și evenimente de socializare care să dea posibilitatea continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut, caracteristic si locației geografice.

 

Cu respect şi consideraţie,

Preşedinte SNRIR   

Prof. Dr. Gheorghe Iana

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alin CIUTA – 0755 123 448

alin.ciuta@pproevents.com

Laura POPA – 0755 123 411

laura.popa@pproevents.com